Szolgáltatások

Life-coaching (életvezetési tanácsadás) 

A coaching olyan embereknek szolgálhat segítséggel, akik az életük valamely területén elakadtak, és nem találják a megoldást. Ilyen helyzetekben hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy talán nincs is.
Egy hasonlattal jól meg tudom világítani a coaching lényegét.
Favágók a folyón úsztatják a kivágott fákat, egy ponton azonban a rönkök feltorlódnak, és az egész folyamat megáll. Akkor egyikük odamegy, és az egyik rönköt megpiszkálja, odébb tolja. Ezzel megszűnik a torlódás, és a kivágott fák újra úsznak lefelé a folyón! 
Helyzetünkben a coach az a favágó, aki megmozdítja a beszorult rönköt.
Az is lehet, hogy Ön nem akadt el, pusztán változásra vágyik az életében, és jól jönne valaki, aki segít rátalálni a vágyott útra. Netán az El Caminóra készül, és szeretne felkészülni a zarándoklatra. Vagy még ennél is nagyobb kalandra készül: szeretné megírni "élete könyvét", és nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Ebben is segítségére lehetünk.
Minden, ami a közöttönk elhangzik, az orvosi titok körébe tartozik.
A 60 perces ülés díja:  12000 Ft  
 
Megírom a könyvemet!
 
Fogadjunk, hogy Önnek is eszébe jutott már, hogy egyszer megírja a saját történetét! De aztán sóhajtott egyet, á, úgysem sikerülne! Na de miért is nem? Gondolja, hogy az írók mind "úgy" születtek? Netán azt hiszi, hogy már lekésett róla? Nem hallott még olyan szerzőről, aki élete delén, vagy azon is túl írta meg első könyvét? Rendben, akkor mutatok Önnek egyet! Sándor Anikó vagyok, és jóval túlvoltam már a félúton, amikor megjelent az első könyvem, El Camino - Az út, ami hazavisz címmel. Azóta 11 másik követte, s ígérem, jönnek még újak! Akkor hát hogy is van ez? Miért ne írhatná meg Ön is a saját könyvét? Segítek, hogyan kezdjen neki. Egyéni konzultációra emailen várom a jelentkezését!

Belső Utazás (Brandon Bays módszere alapján)

Speciálisan képzett pszichológus segítségével, aki segít visszajutni egy probléma, vagy egy betegséghez vezető folyamat érzelmi gyökeréhez. Párkapcsolati problémák, egészségtelen viselkedés, feldolgozatlan trauma esetén is mélyreható eredményeket hozhat.
Időtartama kb. 2 óra. Az ülés díja: 32.000 Ft
A belső utazás skype-on keresztül is nagyon hatékony! 
Bővebb információt a Belső utazás hivatalos oldalán talál:
The Journey - Belső utazás Magyarország
 
Egyéb szolgáltatásaink:
  • Munkaadói juttatásként közérzet javító beszélgetések a munkavállalóval.
  • Végkielégítés részeként konfliktuskezelés, segítség az új hivatás megtalálásához.
  • Eljegyzés, esküvő előtti beszélgetés,  párban vagy egyénileg, hogy még időben tisztázódhassanak azok a szempontok, amelyek később meghatározzák a közös élet minőségét, akár rögzített formában.
  • Jelentős családi eseményeken, kerek évfordulókon, születésnapon, házassági évfordulón, - akár videóra rögzített - interjúk, beszélgetések.
  • Motivációs  előadások. 
  • Író-olvasó találkozók.
  • Caminós felkészítés
(Egyes esetekben külön megállapodás szükséges.)