Rólunk

Sándor Anikó life-coach, életvezetési tanácsadó
Az elmúlt években nem volt olyan nap, hogy valaki ne fordult volna hozzám tanácsért, segítségért, véleményért, mit tennék az ő helyében. Őszinte örömömre szolgál, hogy - a visszajelzések szerint - sokan indultak már el a megoldás felé a közös munka eredményeként.
A coaching nem terápia, bár a módszerek részben pszichológiai alapokon nyugaszanak.
Olyan embereket várok, akik elakadtak az életük valamely területén, és segítségre van szükségük ahhoz, hogy meg tudják oldani a nehézségeket. De szívesen fogadok olyanokat is, akik az El Caminóra szeretnének felkészülni, esetleg "csupán" fejlődni, változtatni valamin. 
Csoportoknak tartott motivációs előadások is sokat segíthetnek ebben. 
Csurgai Dorottya pszichológus, Belső utazás kísérő
Pszichológusként külföldön kezdtem el tanulni - személyesen Brandon Baystől, a Belső utazás "szülőanyjától" - ezt a csodálatos technikát, amelyet bizonyos esetekben hatásosabbnak érzek, mint egy hosszú pszichoterápiát. A módszer képes eljuttatni a problémával küzdő pácienst a problémája mélyen rejlő gyökeréhez. Az "utazás" során közösen "újraírhatjuk" a múltat, ami komoly változást eredményezhet hosszú ideje megoldhatatlannak látszó helyzetekben. Hozzásegíthet akár egy elakadás, akár egy érthetetlen beidegződés, frusztráció, visszatérő párkapcsolati probléma, érzelmi válság, de akár egy betegség kialakulásának megértéséhez. 
Hagyományos pszichológiai tanácsadás, rendszeres ülések keretein belül zajló közös munkával kapcsolatban is várom megkeresését. Forduljon hozzám bizalommal!