top of page
férfi pszichológusnál

ÖNISMERETI MUNKA

Az önismeret erőt ad!

Hiszek a lélek szépségében és csodájában. Hiszem, hogy az ember akkor a legteljesebb, mikor megismeri és elfogadja esendőségét csakúgy, mint erejét, s megnyílik saját valósága számára, mégha olykor ez fájdalmas is. Mikor az ember együttérez önmagával és elszánt a változásra, csodálatos és felszabadító dolgok történhetnek. Ebben az igaz tükörben tud megtörténni a fejlődés, a gyógyulás, s válnak egyértelművé a saját válaszok. Én ebben a folyamatban szeretném segíteni ítéletmentes és teljes elfogadásommal, figyelmemmel és szakmai tudásommal a rendelkezésemre álló módszerek segítségével.

Loneliness

BELSŐ UTAZÁS

Brandon Bays módszerével

2013-ban találkotzam a The Journey Method ® (magyarul Belső utazás) módszerével, mely akkor, életem egy nehéz időszakában rengeteget segített nekem. Ez egy komplex, érzelmi-testi fókuszú lelki-spirituális önismereti munka, mely legmélyebb érzelmi blokkjaink átdolgozásán keresztül vezet el az akár évtizedek óta cipelt terheink alól való felszabaduláshoz, belső és egyetemes erőforrásainkhoz való kapcsolódáshoz, valódi önmagunkhoz. Annak idején egy egyéves tanfolyamon személyesen Brandon Baystől, a módszer megalkotójától tanultam ezt a csodálatos technikát, melynek felszabadító ereje minden alkalommal lenyűgöz, s amelyet bizonyos esetekben hatásosabbnak érzek, mint akár egy hosszantartó terápiát. A pszichológia és a keleti spirituális módszerek eszköztárából mesterien összeállított, módosult tudatállapotban vezetett folyamat tapasztalatom szerint hozzásegítheti az embert egy elakadás, érzelmi válság, visszatérő életvezetési és kapcsolati probléma, akár egy trauma feldolgozásához.

PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Szakszerű segítség Önnek!

Várom megkeresését, ha lelki nehézséggel, elakadással küzd, akár egy régóta fennálló probléma, vagy egy akut, váratlanul bekövetkező krízis következtében. Keressen bizalommal a különböző életterületeket, kapcsolatokat, szerepeket – család, párkapcsolat, munka, egészség, kreativitás, spiritualitás – érintő elakadások, konfliktusok vagy negatív életesemények, veszteség, gyász, trauma, stressz esetén.

Írjon nekem,

ha nem tudja, hogyan tovább,

ha úgy érzi, egyhelyben toporog,

ha változásra vágyik,

ha segítségre van szüksége!

Psychology Patient_edited_edited.jpg

KRÍZISTANÁCSADÁS, VESZTESÉGFELDOLGOZÁS

Nincs egyedül!

Mindannyiunk életében előfordulnak negatív életesemények, természetesen bekövetkező vagy váratlan változások, veszteségek. Ugyancsak szinte elkerülhetetlenek az életszakaszok közötti átmenetek, a serdülőkor, az életközép vagy az időskor kihívásai, melyekben olykor igencsak el tudunk veszni, kilátástalannak érezzük helyzetünket, tanácstalannak érezhetjük magunkat. Életünk során előfordulhat, hogy elveszítjük munkánkat, egzisztenciánkat, családunkat, barátunkat, szerelmünket, szerettünket. Ezekben a fájdalmas, próbára tevő helyzetekben megesik, hogy korábbi megoldásaink, eszközeink felmondják a szolgálatot, és benneragadunk a kritikus állapotban, nem találjuk a kiutat. Akár traumatikussá is válhat egy-egy esemény, vagy épp nem tudunk kikeveredni gyászunkból. Ilyen esetekben fontos a szakszerű segítség, támogatás. Forduljon hozzám bizalommal!

Outdoor Meditation
bottom of page